Er kan altijd en overal iets gebeuren. We hebben de gebeurtenissen van de dag nou eenmaal niet in eigen hand. Goed getrainde hulpverleners kunnen tijdens een calamiteit op de werkplek of daarbuiten het verschil maken. Soms kunnen zij zelfs door adequaat handelen levens redden. Het is daarom aan te raden binnen elke organisatie een stel goede BHV-ers te hebben, EHBO-ers of medewerkers die een reanimatie cursus hebben gevolgd in huis te hebben. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om klassikale BHV cursussen die alles te maken hebben met levens bedreigende situaties op het werk. Deze cursus kan zowel overdag als in de avonduren bij ons gevolgd worden.

Opbouw van de cursus

Tijdens deze cursus krijgt u één dagdeel levens reddend handelen, het andere dagdeel krijgt u brand en ontruiming.

Levensreddend handelen

Een ieder die levensreddend kan handelen, kan levens redden. Tijdens dit onderdeel komen de volgende onderdelen aan de orde:

* Bewustzijns-, bloedsomloop- en ademhalingsstoornissen
* Gebruik van de AED en beademing
* Bloedingen
* Brandwonden
* Oogletsel
* Botbreuken

Brand en ontruiming

Een belangrijk onderdeel van de BHV is het omgaan met blusmiddelen en begeleiden van een ontruiming.
Tijdens dit onderdeel komen de volgende onderdelen aan de orde:
* Een beginnende brand beperken en bestrijden
* Brandpreventieve maatregelen/middelen herkennen
* Hoe kan ik de branddriehoek toepassen?
* Een ontruiming begeleiden
* Hoe meld ik op de juiste manier een ongeval of brand
* Omgaan met communicatiemiddelen

    
Hotel Court Garden te Den Haag – 15 BHV-ers                                                 Openinschrijving bij ons op de locatie te Stellendam

Prijs

Eendaagse cursus € 175,- per persoon. Het kan ook zijn dat u een BHV-cursus verspreid over twee avonden wenst te volgen. Dit kan bij ons op de maandagavonden. Voor incompany groepen van 12 tot maximaal 15 personen handteren wij aantrekkelijke dagprijzen, waarbij de prijs afhankelijk is of dit een incompany training is bij u op de locatie of dat u de cursus bij ons op de locatie wenst uit te laten voeren. Wanneer u nooit eerder heeft deelgenomen aan de cursus ontvangt u van ons een E-learning module Bedrijfshulpverlening. Deze kunt u voorafgaand aan de cursus doorlopen, zodat wij ervan verzekerd zijn dat u op de hoogte bent van de termen die tijdens de BHV cursus worden benoemd.

Indien onze klanten gebruik wensen te maken van onze leslocaties een incompany cursus, dan berekenen wij u de zaalhuur door en rekenen wij u € 12,50 per dag, per cursist extra. Deze extra kosten zijn voor de lunch en catering gedurende de cursusdag(en). De lunch en catering zijn exclusief 6% B.T.W.

Wenst u de incompany cursus bij u op de locatie uit te laten voeren, dan berekenen wij u € 0,19 cent de kilometer aan reiskosten.

BHV Herhaling

Wanneer u zich op wenst te geven voor een BHV-herhaal cursus betaalt u bij ons geen € 175,- maar slechts € 135,- per deelnemer. U moet dan wel aantoonbaar kunnen maken, dat u eerder heeft deelgenomen aan een BHV-cursus. Deze mag niet langer dan 3 jaar geleden zijn gevolgd.

Lestijden

De lestijden voor de eendaagse cursussen zijn van 9.00 uur tot 16.15 uur.
De lestijden voor de avondcursussen zijn van 19.00 uur tot 22.15 uur. U volgt twee avonden les.

Certificaat

De cursus wordt verzorgt door erkende trainers en u ontvangt van Opleidingscentrum ETC een certificaat van deelname voor deze cursus.

Cursusdata

Als u op de datum klikt van het aanmeldformulier, kunt u de cursusdata bekijken. Voor de locaties Den Haag, Dordrecht, Stellendam, Spijkenisse, Zoetermeer en Zwijndrecht gelden dezelfde cursusdata. Desgewenst kunt u een cursusdatum naar wens kiezen, echter dient u er rekening mee te houden dat u dan minimaal 5 deelnemers moeten worden aangemeld.

Direct aanmelden?

Door onderstaand inschrijfformulier volledig in te vullen, kunt u zich direct inschrijven. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail, zodat u weet dat uw inschrijving goed bij ons is binnen gekomen. Binnen 4 uur naar inschrijving ontvangt u van ons een uitnodiging voor uw BHV-cursus.

Ik wil me inschrijven voor BHVIk wil me inschrijven voor BHV-HerhalingIk wil graag gebeld worden

Kies hier uw cursuslocatie
Locatie Den HaagLocatie DordrechtLocatie RidderkerkLocatie RotterdamLocatie StellendamLocatie SpijkenisseLocatie ZoetermeerLocatie Zwijndrecht

Kies hier uw cursusdatum

De heerMevrouw

Ik heb recht op 14 dagen bedenktijd, mits de cursus binnen 14 dagen is.Ik kies ervoor om de 14 dagen bedenktijd te laten vallen.