BHV CURSUS
Er kan altijd en overal iets gebeuren. We hebben de gebeurtenissen van de dag nou eenmaal niet in eigen hand. Goed getrainde hulpverleners kunnen tijdens een calamiteit op de werkplek of daarbuiten het verschil maken. Soms kunnen zij zelfs door adequaat
handelen levens redden. Het is daarom aan te raden binnen elke organisatie een stel goede BHV-ers te hebben, EHBO-ers of medewerkers die een reanimatie cursus hebben gevolgd. Er is niets ergers te bedenken dat wanneer u, een klant of uw collega iets over-komt en iedereen radeloos moet toekijken. Terwijl wanneer u en uw college’s een BHV cursus zou hebben gevolgd, u allen levens redden kunt handelen.

U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om klassikale BHV cursussen of incompany trainingen. Wij verzorgen al 6 jaar jaarlijks de BHV trainingen voor het Hotel Court Garden in Den Haag. Dit hotel heeft 70 kamers en u kunt zich voorstellen dat het voor hen zeer belangrijk is dat een ieder op BHV is getraind.
Ook kunt u bij ons terecht voor ontruimingsoefeningen en RI & E inventarisatie (Risco Inventarisatie & Evaluatie). Onze trainers zijn deskundig en vakbekwaam als het gaat om levensreddendhandelen,  brand en ontruiming.

OPBOUW VAN DE CURSUS
Tijdens deze cursus krijgt u één dagdeel levens reddend handelen, het andere dagdeel krijgt u brand en ontruiming. Voorafgaand aan de cursus ontvangt iedere deelnemer een  e-learning module die u snel en effectief kunt doorlopen. Hiervoor ontvangt u al direct een deelcertificaat. Dit certificaat garandeerd dat u de theoriekennis heeft opgedaan.

LEVENS REDDEND HANDELEN
Een ieder die levensreddend kan handelen, kan levens redden. Tijdens dit onderdeel komen de volgende onderdelen aan de orde:
* Bewustzijns-, bloedsomloop- en ademhalingsstoornissen
* Gebruik van de AED en beademing
* Bloedingen
* Brandwonden
* Oogletsel
* Botbreuken

Extra informatie
Tijdens deze cursusdag wordt er door ons gezorgt voor warme/koude dranken en lunch. U ontvangt aan het eind van de lesdag uw BHV certificaat en bijbehorende pas.
Voorafgaand aan de cursus ontvangt u binnen 3 uur na uw inschrijving een E-learningmodule. Deze dient u voorafgaand aan de cursus te hebben doorlopen. Deze E-learningmodule is op een prettige wijze te doorlopen en zorgt er voor dat u helemaal up to date bent over de theoretische kennis van het Reanimeren en blussen van branden.

Speciale aanbieding

Op verzoek van onze klant organiseren wij onze eendaagse BHV cursus bij Buurthuis de Brullende Boei. U kunt hiervan mee profiteren en u inschrijven tegen een korting van maar liefst 50,- Euro.
U betaalt op dat moment geen € 175,- maar slechts € 125,-.

Direct inschrijven

Vul onderstaand uw gegevens in en wees verzekert van een cursusplek op woensdag 15 mei 2019 te IJmuiden.