Als alles tegen zit in uw leven, springt u dan van de brug af of besluit u van de tegenslagen te leren. We weten allemaal dat tegenslagen bij het leven hoort. Maar als er teveel in een korte periode achter elkaar op uw pad komen, is de kans groot dat we er depressief van kunnen worden. Door middel van de training Bouncing Back, leert Emile Ratelband de mens sterker terug te komen, dan hij of zij was.
Per slot van rekening is het vallen en opstaan de les die hoort bij het leven. Als u naar anderen kijkt denkt u wellicht wel eens dat het bij anderen altijd mee zit, wat zij ook doen. Terwijl we ook weten dat niet iedereen zijn minder succesvolle momenten met de buitenwereld durft te delen. Maar het besef dat wat er ook gebeurt, u er altijd weer sterker door terugkomt, zal het dragelijker maken. Er is altijd licht aan het eind van de tunnel.

Even tijd maken voor de belangrijkste persoon in uw leven, namelijk uzelf.

Het gaat er niet om wat u overkomt, het gaat er om dat u van het geen wat u overkomt het beste maakt. Zorgen dat u in een vermogende stemming komt, waarbij u zich er goed bij voelt. Tegenslagen in het leven omzetten naar leermomenten. Het verschil van positief denken kan hem al in het woord Tsjakkaa! zitten. Als personen die in de problemen zitten, op het moment dat zij beginnen te mopperen, het mopperen voor Tsjakkaa! zouden vervangen, zullen zij ervaren dat zij zich al snel positiever gaan voelen.
Wanneer u succesvol bent komt iedereen naar u toe, maar gaat het fout dan wil niemand met u spreken. Het leven trekt u soms naar beneden, maar zolang u maar beseft dat wat u ook overkomt ook altijd weer een keer over gaat. Kunt u de negatieve momenten omzetten naar leermomenten en een sterker mens worden dan ooit tevoren?

Emile kwam bij ons een sessie geven voor onze groep cursisten. Toen Emile de deelnemers duidelijk had laten inzien, dat de mens vaak zelf zijn eigen grenzen niet durft te verleggen. Zagen we duidelijk de verandering bij onze cursisten en dat grenzen werden verlegd. Sommige deelnemers die er nog nooit over na hadden gedacht een plank door te slaan, sloegen met gemak een plank door. De meest dappere deelneemster sprong met blote voeten van een stoel in een baal glasscherven (geen bloedspetter te zien). De vuurloop zou ik iedereen willen aanraden. Gewoon omdat het een geweldig moment is om te ervaren dat wij als mens vele malen sterker zijn dan wij denken. Door de vuurloop ervaart men hoe groot de impact van het positief aansturen van onze hersenen is. Zo lang negativiteit maar omgezet kan worden in positiviteit. Bouncing back is een gweldige training die ik een ieder aan kan raden die iets van de dingen die hem / haar overkomt wil leren, namelijk deze omzetten in iets veel groters namelijk positiviteit. Wij kunnen deze training ook heel erg aanbevelen na een reorganisatie, omdat Emile als geen ander alle neuzen weer dezelfde kant op krijgt.

Alleen u bepaalt welke kant u op gaat!

Bent u er klaar voor om af te rekenen met verdriet, oud zeer of negatieve gevoelens? Of wilt u gewoon een met een paar vrienden/vriendinnen een geweldige dag beleven? Waarbij de energie van positiviteit de gehele dag het thema is. Meldt u dan aan middels het onderstaand inschrijfformulier.

Trainer

Deze training wordt binnen onze organisatie verzorgt door Mr. NLP Emile Ratelband

Prijs

Wordt gegeven door niemand minder dan Emile Ratelband verzorgt tijdens onze sessies.
Wilt u Emile graag inhuren? Laat het ons weten. Prijs training is op aanvraag.

Wenst u een incompany sessie voor al uw medewerkers te organiseren. Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op. Tel.nr. 085-0021500 of stuur een e-mail naar info@opleidingscentrumetc.nl.

Certificaat

U ontvangt van een certificaat van deelname voor deze cursus.