Voor particulier en organisatie
Onze cursussen kunnen zowel volgens openinschrijving door particulieren en organisaties worden ingekocht.
Desgewenst kunnen wij alle cursussen en opleidingen landelijk verzorgen, op het moment dat u meerdere cursisten wenst aan te melden. Vooraf wordt in samenwerking met uw organisatie gekeken, welke kennis uw cursisten al hebben en welke onderdelen van een bepaalde cursus nodig zijn, om uw cursisten naar het gewenste niveau te scholen. Dit kan zijn middels een opleidingstraject of middels korte, krachtige vaardigheidscursussen.

Incompany
Wanneer wij voor u een incompany cursus verzorgen, zijn de eerste 20 kilometer vanaf het vertrekpunt van de trainer altijd vrij. Voor de overige te rijden kilometers berekenen wij u 0,19 cent per gereden kilometer.

Meer informatie nodig over één van onze cursussen? 
Wenst u meer informatie omtrent één van onze cursussen, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Uiteraard is het altijd mogelijk dat één van onze adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs komt voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Bel 085-0021500, voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@opleidingscentrumetc.nl