Bent u op zoek naar een AED, dan kunnen wij u het volgende complete pakket aanbieden in samenwerking met de leverancier van Defibtech Lifeline AED’s.

Defibtech Lifeline halfautomaat inclusief gratis toebehoren o.a. AED wandkast met akoestisch alarm in geel of grijs

Ook met de betrouwbaarheid van de Defibtech Lifeline halfautomaat is het goed gesteld. De AED test zichzelf op de aanwezigheid van de elektroden, werking van de condensator en op de capaciteit van de batterij. Hierdoor heeft u een optimaal werkende AED. Helaas test de AED niet op de werking van de elektroden. Deze AED is onder toezicht van het FDA geproduceerd. De FDA (Food and Drugs authority) stelt wereldwijd de strengste toezichteisen op de productie van medische apparaten. Hierdoor bent u verzekerd van een uiterst betrouwbare defibrillator.

Als de Defibtech Lifeline halfautomaat is aangesloten op het slachtoffer, geeft de AED het ritme van hartmassage aan. Ook wordt de hulpverlener met een stem door het proces geleid om de AED aan te sluiten. Dit alles is ingericht om de AED zo snel mogelijk aan te sluiten en alle twijfel bij de hulpverlener weg te nemen. Dit met als uiteindelijke doel om zoveel mogelijk mensenlevens te redden.

Doordat de AED halfautomatisch is, kan er middels een schokknop invloed worden uitgeoefend op het moment waarop de schok wordt afgegeven. Dit is met name geschikt voor de professionele hulpverlener.

AED-Partner hecht grote waarde aan de inzetbaarheid van een AED. Zelfs zoveel waarde dat wij een gratis service hebben ontwikkeld waarop u wordt geattendeerd indien de batterij en/of elektroden vervangen moeten worden. Hiermee heeft uw AED een optimale inzetbaarheidsgarantie.

Uw speciale prijs half automaat inclusief gratis pakket (ter waarde van plm € 400,-, zoals op de foto weergegeven) voor slechts 

€ 1.625,- exclusief 6% BTW.
AED bestellen

 

Defibtech Lifeline Vol automaat  inclusief gratis toebehoren o.a. AED wandkast met akoestisch alarm in geel of grijs

Doordat de Defibtech Lifeline automaat een volautomatische AED is wordt de schok ten tijde van een levensbedreigende situatie door het apparaat gegeven. Doordat een reanimatie erg stressvol kan zijn gebeurt het in enkele gevallen dat de hulpverlener de schokknop op de halfautomatische variant niet durft in te drukken. Dit is een menselijke reactie. Doordat de automaat zelf de schok geeft, wordt de overlevingskans hoger. Daarnaast kan de hulpverlener zich bezig houden om, tijdens de schokafgifte, zich op het slachtoffer te focussen.

De Defibtech Lifeline heeft een IP waarde van 54. Dit houdt in dat de AED is stoffige ruimtes kan worden geplaatst én dat hij bestand is tegen regenwater.

De betrouwbaarheid is goed in orde doordat de defibrillator FDA gecertificeerd is. FDA is de Amerikaanse toezichthouder op voedingswaren en medische artikelen. Door deze strenge regelgeving zijn de gestelde eisen aan de AED erg hoog. De Defibtech Lineline AED test haar componenten op werking en aanwezigheid (met uitzondering van de functionaliteit van de elektroden, wel op aanwezigheid van de elektroden). Hierdoor wordt de kwaliteit van de AED en haar betrouwbaarheid enorm verhoogd.

In de grote batterij van de Lifeline AED bevind zich een kleine 9V batterij. Deze kleine batterij zorgt voor de zelftesten en dient jaarlijks vervangen te worden. De grote batterij (die de daadwerkelijke schok geeft in geval van een circulatiestilstand) heeft een verwachte levensduur van 7 jaar.

Indien de AED in bijvoorbeeld kinderdagverblijf wordt geplaatst, dienen de kinderelektroden separaat besteld te worden. Defibtech geeft 8 jaar garantie op de AED, dit is in overeenstemming met de afschrijvingstijd van de AED.

Uw speciale prijs half automaat inclusief gratis pakket (ter waarde van plm € 400,-, zoals op de foto weergegeven) voor slechts 
€ 1.675,- exclusief 6% BTW.

AED bestellen

Subsidie mogelijkheid: Vanaf 2018 worden de elektroden en batterijen na een inzet van een (publieke)AED vergoed door de zorgverzekeraars. Deze vergoeding kan worden afgehandeld in samenwerking met de ambulancediensten.