ECDL is de Europese tak van ICDL en staat voor International Certification of Digital Literacy. De missie van ICDL is om wereldwijd de digitale vaardigheden te bevorderen om individuen, organisaties en de samenleving optimaal te laten functioneren. ICDL is in eigendom van de Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS). ICDL is ontstaan vanuit ICT-brancheorganisaties. In Nederland staan wij in direct contact met de KNVI, de Nederlandse vereniging voor informatieprofessionals.

De ICDL-examens worden ontwikkeld door de ICDL Foundation, een not-for-profit organisatie met maatschappelijke zetel in Dublin. De Foundation waarborgt de internationale standaarden en de continue ontwikkeling en vernieuwing van de modules.

U kunt al onze Microsoft Office cursussen afsluiten met een erkend ECDL examen. De kosten voor een examen per kandidaat bedragen € 52,50 per onderdeel (Word, Excel, PowerPoint, Windows, Outlook, IT-Basisvaardigheden). Daarnaast betaalt u eenmalig € 55,- voor uw ECDL ID.

Microsoft Word € 395,- 2 dagen of 4 dagdelen
Microsoft Excel € 395,- 2 dagen of 4 dagdelen
Microsoft PowerPoint € 395,- 1 dag of 2 dagdelen
Microsoft Access € 595,- 2 dagen of 4 dagdelen
Microsoft Outlook € 295,- 1 dag of 2 dagdelen
Basiskennis IT-vaardigheden 2 dagen of 4 dagdelen € 395,-

Meer weten? Kijk bij onze computercursussen en boek uw training naar wens. Per pakket kunt u een ECDL examen afleggen op een voor u geschikt moment.
De kosten van een ECDL examen zijn niet bij de prijs van onze cursussen inbegrepen.