Tijdens deze cursus maakt u kennis met de computer. Er komen diverse onderdelen van het bedienen van de computer aan de orde. Zo leert u niet alleen een brief te maken in MS Word of hoe u bijvoorbeeld een huishoudboekje bij kan houden in Microsoft Excel. Nee, u leert ook hoe u over de hele wereld contact kan leggen met personen middels Social Media. Het kan natuurlijk zijn dat uw kleinkinderen (familieleden, vrienden/kennissen) aan de andere kant van de wereld wonen. Door het volgen van deze cursus leert u op verschillende manieren contact met ze te hebben middels Skype of e-mail.

Wij hebben deze cursus tijdens opleidingstrajecten bij diverse zorginstellingen gegeven. De cursisten die deelnamen aan deze cursus waren vooral cursisten die op de werkvloer van de zorginstellingen werkten en eigenlijk nauwelijks iets met de computer hadden. Ze hadden geen belangstelling voor de computer, maar vanwege de nieuwe wijze van registreren in het Electronisch Clienten Dossier, kwamen ze er niet langer onderuit.

Wij kunnen u garanderen dat onze cursisten heel veel plezier beleven tijdens het volgen van deze cursus. Zo kwamen onze cursisten ineens in contact met oude bekenden, konden zij op zoek naar vakanties, ontdekten het gemak van google en ga zo maar door. Nadat het opleidingstraject had plaats gevonden bij de zorginstellingen, vernamen wij dat een aantal cursisten een computer hadden aangeschaft. Dit geeft wel aan hoeveel plezier zij in het omgaan met de computer beleefden.

Voor wie
Deze cursus is voor een ieder (jong en oud), die graag met een computer wil leren omgaan. De inhoud is gericht op  personen die zelfstandig met de computer willen werken, maar daar nog geen ervaring mee hebben. Vaak vinden personen zonder computerkennis het lastig om vragen te stellen aan anderen en geven ze uiteindelijk de moed op. Wij leren u op een een geduldige wijze hoe u zonder ergernis met de computer om kunt gaan.

Inhoud

• U maakt kennis met de computer
• U leert werken met de muis en het toetsenbord
• U leert mappen maken
• U leert een gebruikers account aan te maken
• U leert om te gaan met Windows en Windows Explorer / Google Chrome / Google Cloud
• U leert hoe u een brief kan opstellen in Microsoft Word
• U leert hoe u met Microsoft Excel kan omgaan
• U leert hoe u een e-mail kan versturen
• U leert werken met Skype

Certificaat
U ontvangt van ons een certificaat van deelname voor deze cursus. Mocht u een toets willen afleggen, dan is dit ook mogelijk. In dat geval ontvangt u van ons een certificaat met daarop het behaalde examen van de toets. Voor de eindtoets berekenen wij u € 50,- per persoon.

Lestijden
09.00 uur tot 16.00 uur. U volgt 1 keer per week les, zodat u ruim voldoende de tijd heeft om het geleerde te oefenen.

Prijs
Driedaagse training € 595,- per persoon inclusief cursusmateriaal, lunch & catering.
Incompany: € 995,- per dag, per groep van maximaal 12 cursisten.

Startdata

  • Vrijdag 11 januari 2019
  • Vrijdag 8 februari 2019
  • Vrijdag 8 maart 2019
  • Vrijdag 5 april 2019
  • Vrijdag 3 mei 2019
  • Vrijdag 7 juni 2019

Aanmelden?
Indien gewenst kunt u direct met het onderstaande formulier een inschrijving indienen.

14 dagen bedenktijd en algemene voorwaarden
Klik hier om onze algemene voorwaarden te lezen. Wanneer u  zich aanmeldt voor een cursus gaat u akkoord met de 14 dagen bedenktijd volgens de algemene voorwaarden. Dit houdt in dat deze alleen geldt op het moment dat de door u gekozen trainingsdatum niet binnen 14 dagen is. Indien u wel voor een cursusdatum kiest die binnen de 14 dagen bedenktijd valt, vervalt de bedenktermijn.

Ik wil graag informatie ontvangenIk wil me direct inschrijvenIk wil graag gebeld worden

Kies hier uw leslocatie
Den HaagDordrechtRidderkerkRotterdamSpijkenisseStellendamZoetermeerZwijndrecht

Kies hieronder de door u gewenste startdatum

De heerMevrouw

Ik heb recht op 14 dagen bedenktijd, mits de cursus binnen 14 dagen is.Ik kies ervoor om de 14 dagen bedenktijd te laten vallen.