Hotel Court Garden te Den Haag (jaarlijks)                 


Ondernemers eiland Goeree Overflakkee                  

The sky is not the limit when there are footprints on the moon!

BHV-cursus
Er kan altijd en overal iets gebeuren. We hebben de gebeurtenissen van de dag nou eenmaal niet in eigen hand. Goed getrainde hulpverleners kunnen tijdens een calamiteit op de werkplek of daarbuiten het verschil maken. Soms kunnen zij zelfs door adequaat handelen levens redden. Het is daarom aan te raden binnen elke organisatie een stel goede BHV-ers te hebben, EHBO-ers of medewerkers die een reanimatie cursus hebben gevolgd in huis te hebben. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om klassikale BHV cursussen die alles te maken hebben met levens bedreigende situaties op het werk. Deze cursus kan zowel overdag als in de avonduren bij ons gevolgd worden.

Opbouw van de cursus
Tijdens deze cursus krijgt u één dagdeel levens reddend handelen, het andere dagdeel krijgt u brand en ontruiming.

Subsidie

Subsidie vanuit OOM mogelijk voor de metaalindustrie, zolang er opleidingsbudgetten beschikbaar zijn. Klik hier voor meer informatie over deze subsidie 

Levensreddend handelen
Een ieder die levensreddend kan handelen, kan levens redden. Tijdens dit onderdeel komen de volgende onderdelen aan de orde:

* Bewustzijns-, bloedsomloop- en ademhalingsstoornissen
* Gebruik van de AED en beademing
* Bloedingen
* Brandwonden
* Oogletsel
* Botbreuken

Brand en ontruiming
Een belangrijk onderdeel van de BHV is het omgaan met blusmiddelen en begeleiden van een ontruiming. Tijdens dit onderdeel komen de volgende onderdelen aan de orde:
* Een beginnende brand beperken en bestrijden
* Brand preventieve maatregelen/middelen herkennen
* Hoe kan ik de branddriehoek toepassen?
* Een ontruiming begeleiden
* Hoe meld ik op de juiste manier een ongeval of brand
* Omgaan met communicatiemiddelen

Prijs
Eendaagse cursus € 185,- per persoon excl. 21% BTW
BHV-herhaling € 129,- per persoon excl. 21% BTW

Het kan ook zijn dat u een BHV-cursus verspreid over twee avonden wenst te volgen. Dit kan bij ons op de maandagavonden. Voor incompany groepen van 12 tot maximaal 15 personen handteren wij aantrekkelijke dagprijzen, waarbij de prijs afhankelijk is of dit een incompany training is bij u op de locatie of dat u de cursus bij ons op de locatie wenst uit te laten voeren. Wanneer u nooit eerder heeft deelgenomen aan de cursus ontvangt u van ons een E-learning module Bedrijfshulpverlening. Deze kunt u voorafgaand aan de cursus doorlopen, zodat wij ervan verzekerd zijn dat u op de hoogte bent van de termen die tijdens de BHV cursus worden benoemd.

Indien onze klanten gebruik wensen te maken van onze leslocaties een incompany cursus, dan berekenen wij u de zaalhuur door en rekenen wij u € 12,50 per dag, per cursist extra. Deze extra kosten zijn voor de lunch en catering gedurende de cursusdag(en). De lunch en catering zijn exclusief 6% B.T.W.

Wenst u de incompany cursus bij u op de locatie uit te laten voeren, dan berekenen wij u € 0,19 cent de kilometer aan reiskosten.

BHV Herhaling
Wanneer u zich op wenst te geven voor een BHV-herhaal cursus betaalt u bij ons geen € 185,- maar slechts € 129,- per deelnemer.

Wel moet een BHV-herhaal cursist aan kunnen tonen dat hij een jaar ervoor nog op herhaling is geweest.

Lestijden
De lestijden voor de eendaagse cursussen zijn van 09:00 uur tot 16:15 uur.
De lestijden voor de avondcursussen zijn van 18:30 uur tot 21:30 uur. U volgt dan twee avonden les. (alleen in overleg voor minimaal 5 cursisten).

Certificaat
De cursus wordt verzorgt door erkende trainers en u ontvangt van Opleidingscentrum ETC een certificaat van deelname voor deze cursus.

Cursusdata Ridderkerk Centrum
Openinschrijvingen
Lestijden 9.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag 1 juni 2024  (volgeboekt)
Maandag 3 juni 2024 les (volgeboekt)
Vrijdag 31 juni 2024
Vrijdag 5 juli 2024
Vrijdag 19 juli 2024
Vrijdag 2 augustus 2024
Vrijdag 16 augustus 2024
Dinsdag 20 augustus 2024
Zaterdag 20 augustus 2024
Zaterdag 7 september 2024
Vrijdag 13 september 2024
Donderdag 19 september 2024
Dinsdag 24 september 2024
Dinsdag 8 oktober 2024
Zaterdag 12 oktober 2024
Donderdag 17 oktober 2024
Vrijdag 25 oktober 2024

Wilt u zich aanmelden?
Bel 01820-235047 / info@ocetc.nl