Veiligheidscursussen

Er kan altijd en overal iets gebeuren. We hebben de gebeurtenissen van de dag nou eenmaal niet in eigen hand. Goed getrainde hulpverleners kunnen tijdens een calamiteit op de werkplek of daarbuiten het verschil maken. Soms kunnen zij zelfs door adequaat handelen levens redden. Het is daarom aan te raden binnen elke organisatie een stel goede BHV-ers te hebben, EHBO-ers of medewerkers die een reanimatie cursus hebben gevolgd in huis te hebben. Voor de veiligheid op de werkplek wordt in veel organisaties ook een VCA-diploma geeist. Ook hiervoor kunt u terecht bij Opleidingscentrum ETC.

VCA-BASIS, VCA-VOL, VIL VCU en VCA-GROEN

Ook voor een VCA-cursus bent u bij ons op het goede adres. Wij verzorgen VCA-cursussen in het Nederlands, Engels, Pools, Roemeens en Russisch.

BHV

U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om klassikale BHV cursussen die alles te maken hebben met levens bedreigende situaties op het werk. U kunt deelnemen aan BHV-cursussen of erkende driedaagse EHBO opleiding, middels openinschrijving of incompany traject. Wij zijn één van de weinige opleidingscentra die ook een BHV-cursus in het Pools verzorgen.

Hotel Court Garden te Den Haag – 15 BHV-ers

Reanimatie cursus

De handen van elke persoon kunnen levens redden! Wekelijks worden er tussen de 250 en 300 Nederlanders getroffen door een hartstilstand. Nu overleeft slechts 10 tot 20% van de slachtoffers een hartstilstand. Door reanimatie en inzet van een AED kan dit percentage aanzienlijk stijgen.

Belangrijk is dat u weet wat te doen bij een hartstilstand: Reanimatie binnen 6 minuten redt levens! Naast het direct (laten) bellen van het alarmnummer 112 moet u direct starten met reanimatie. Indien u een AED bij de hand heeft kunt u binnen 6 minuten het hart één of meerdere krachtige stroomstoten toedienen, zodat het normale hartritme terug gebracht kan worden. Door het volgen van een reanimatiecursus kunt u wel degelijk levens redden!

De prijs per cursist bedraagt € 115,-. Voor incompany trainingen handteren wij scherpe groepsprijzen.

EHBO diploma – 3 daagse cursussen

Wij verzorgen tevens driedaagse erkende EHBO cursussen. Hiervoor kunt u zich inschrijven middels open inschrijving, maar deze kunnen wij ook incompany verzorgen voor groepen van maximaal 15 cursisten. De kosten voor deze EHBO opleiding bedragen € 575,- per cursist, voor een driedaagse cursus inclusief examenkosten.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Tel.nr. 085-0021500 / 085-0021503 of een e-mail sturen naar info@opleidingscentrumetc.nl