Opleidingscentrum ETC biedt verschillende coaching vormen. U kunt hierbij denken aan NVS/EUSE geregistreerde Jobcoaches, Life coaches, Stress & Burnout coaches en een Mediator.
Wanneer u een vrijblijvend kennismakingsgesprek wenst af te spreken is het goed om te weten dat u kwaliteit bij ons inkoopt. Particulieren, Industrie en semi overheid gaven ons een 9,1 tijdens het klanttevredenheidsonderzoek wat is uitgevoerd in opdracht van ons Blik op Werk Aspirant keurmerk.

Jobcoaching
Soms kom je op een kruispunt te staan in je leven en moet je soms gedwongen keuzes maken als het gaat om je baan of vanwege je gezondheid. Onze NVS/EUSE gecertificeerde Jobcoaches kunnen je hierin bijstaan, inzicht bieden en handvatten aanreiken. Hierdoor kun je zelfverzekerd werken aan je nieuwe werkgeluk. Maar schroom vooral ook niet om eens een vrijblijvend gesprek met onze ervaren Jobcoaches aan te gaan, omdat je het gevoel hebt dat jij je werk veel gemakkelijker en effectiever zou kunnen doen. Onze Jobcoaches kunnen je ook bijstaan middels coaching on the job. Als het gaat om je zoektocht naar werkgeluk, dan zal je al snel merken na een vrijblijvend gesprek hoe inspirerend onze coaches kunnen zijn.

Lifecoaching
Het kan zijn dat je het gevoel hebt niet lekker in je vel te zitten of dat je juist wilt werken aan je Assertiviteit. Bij één van onze coaches zal je je al snel op je gemak voelen. Als het gaat om assertiever worden is het al lastig om in eerste instantie kenbaar te maken bij je werkgever dat je graag assertiever wilt zijn. Maar je zult merken dat een werkgever het juist prettig vindt als je dit zelf bij hem of haar aangeeft.  Voor werkgevers is het vaak lastig om in te schatten wanneer iemand te veel ondergesneeuwd wordt door eigen werkzaamheden of vanwege het doorgeschoven werk wat een collega steeds op jouw bordje schuift. Een werkgever wil niets liever dan dat medewerkers voor zichzelf opkomen, want als dit niet het geval is kan dit wel eens tot hele vervelende leiden of erger nog een burnout veroorzaken. Op het moment dat je rond loopt met het gevoel dat je assertiever zou moeten zijn, is dit een teken dat het tijd is om aan de bel te trekken. Want zeg nou eerlijk jij wilt toch niet de collega zijn die straks op het werk zodanig uitvalt tegen een collega dat er bijna geen weg meer terug is?

Mediator
Onze erkende Quick Mediator Wendy de Frétes staat u bij als u of uw partner de keuze heeft gemaakt een eind aan de relatie te maken. Deze Mediator kan samen met u op een gestructureerde wijze de belangrijkste zaken die bij een echtscheiding geregeld dienen te worden op een rijtje zetten. Een scheiding zorgt vanwege het machteloze gevoel wat de scheiding kan overheersen vaak voor dat degene waarmee je eerst door dik en dun ging en bij wie je altijd het gevoel had dat je allebei maar aan een half woord voldoende had nu aartsvijand nummer 1 is. Dit willen zowel u als uw partner in het belang van uw kinderen natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Een mediator staat u beiden bij in de communicatie en het orde op zaken stellen. U kunt onze Mediator zowel overdag als in de avonduren bezoeken voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Onze Mediators werken bewust niet in de eigen woonplaatsen.

 

Vrijblijvend intakegesprek met coach/mediator