Bent u operationeel leidinggevende? Dan heeft u bij de meeste organisaties de verplichting om een Diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden op zak te hebben. Ook wel de  VCA (VOL-VCA) genoemd. Daarmee geeft u aan dat u op de hoogte bent van de regels voor een leidinggevende als het gaat om veilig werken en dat u rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

Waarom? 

Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VOL-VCA diploma op zak weet u aan welke eisen u en de operationele medewerkers waaraan u leiding geeft moeten voldoen.

Wat houdt VOL-VCA / VIL VCU in?

De VOL-VCA / VIL VCU bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxvergaderingen.

Doelgroep

Het VOL-VCA / VIL VCU examen is bedoeld voor operationele leidinggevenden van bedrijven in de industrie en bouwnijverheid.

Inhoud

Het examen VOL-VCA / VIL VCU bestaat uit 70 meerkeuzevragen, waarvoor u 1 uur en 15 minuten de tijd krijgt om deze te beantwoorden. U dient minimaal 49 van de 70 vragen goed te beantwoorden om te slagen.

Locaties

Borne, Den Haag, Dordrecht, Spijkenisse,  Stellendam en Zoetermeer
De cursusdagen zijn geldig voor alle locaties

Prijs

€ 225,-  Prijzen zijn all inclusief: training, lunch, boek/E-learning module en examen.

Cursusdata bekijken? Klik op de pijl achter onderstaande datum

Ik wil graag informatie ontvangenIk wil me direct inschrijvenIk wil graag gebeld worden

Den HaagDordrechtRidderkerkRotterdamSpijkenisseStellendamWaalwijk

Kies hieronder uw cursusdatum/examendatum

De heerMevrouw

Wij gaan zorgvuldig om met de door u ingevoerde informatie. Deze informatie is nodig, zodat u verzekerd bent dat u goed staat aangemeld voor het examen.

Ik heb recht op 14 dagen bedenktijd, mits de cursus binnen 14 dagen is.Ik kies ervoor om de 14 dagen bedenktijd te laten vallen.