Wanneer u werkzaam bent in de metaalbewerking, kunt u voor diverse cursussen en opleidingen in aanmerking komen voor een subsidie. Uw HR-manager weet daar alles van. Echter kunt u zelf ook kijken waarvoor u in aanmerking zou kunnen komen. Klik op onderstaande knop om de subsidieregelingen van OOM om de mogelijkheden te bekijken.

Wilt u een tegemoetkoming ontvangen voor bijvoorbeeld uw BHV cursus, VCA cursus of een andere cursus? Vraag dan subsidie aan! Veel branches hebben een eigen Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O-fonds), zoals OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking). Wanneer u aangesloten bent bij een branchevereniging met een O&O fonds, dan kunt u als bedrijf een tegemoetkoming in de opleidingskosten krijgen. Klik op de button om de mogelijkheden te bekijken.

Let op! onze cursussen en opleidingen worden momenteel bij OOM ingevoerd en zijn dus nog niet allemaal zichtbaar.

Subsidieregelingen OOM

 

Wilt u een EHBO cursus volgen?

Wanneer u het voornemen heeft om een EHBO cursus te volgen, kunt u de nota van de door u gevolgde cursus vaak tot 100% declareren bij uw zorgverzekeraar. Voorkomen is beter dan genezen en dat vinden veel zorgverzekeraars ook, wanneer je aanvullend verzekerd bent vergoeden ze dus soms tot wel 100% van de cursus.

Middels de onderstaande knop kunt u precies zien, welke vergoeding u bij uw verzekering terug kunt krijgen voor het volgen van een EHBO cursus.

Subsidie vanuit uw zorgverzekeraar

Hoeveel geld u terugkrijgt verschilt per verzekeraar en per aanvullende verzekering.

Als opleider is het niet mogelijk om zowel bij OOM, uw O&O fonds of bij uw zorgverzekeraar een subsidieaanvraag voor u te verzorgen, dit kan alleen worden gedaan door de betreffende persoon binnen uw organisatie.

Tevens kunnen wij nooit garant staan dat u of uw organisatie de subsidie aanvraag toegekend krijgt. Wij kunnen hier dus nimmer voor aansprakelijk worden gesteld.