Bent u werkzaam in een organisatie of werkzoekende en ambieert u een leidinggevende functie? Dan is de opleiding Nemas Basiskennis Management zeer zeker aan te raden. Tijdens deze opleiding wordt u heel veel duidelijk omtrent de werkprocessen structureren, doelen formuleren, medewerkers aansturen, de wijze van communiceren, vergaderen en ga zo maar door. Ook leert u veel over de termen die vaak door leidinggevenden worden gebruikt . Overal waar mensen samenwerken is management nodig. Om nieuwe vakinhoudelijke en technische ontwikkelingen te kunnen bijhouden, is kennis van fundamentele managementvaardigheden geen overbodige luxe. Dit geldt voor elke medewerker in elke branche, ongeacht de positie in een organisatie. Kortom het diploma Nemas® Basiskennis Management van de Associatie biedt een handzame introductie in de gangbare managementbegrippen en de verschijnselen die hiermee samenhangen. U krijgt direct overzicht en een beter begrip voor de gang van zaken in uw werkomgeving. Het examen is voor iedereen toegankelijk en haalbaar. Hebt u het diploma Nemas® Basiskennis Management op zak? Dan kunt u hierna de studie voor Nemas Middle Management® oppakken.Voor deze opleiding is geen vooropleiding nodig.

Deze opleiding is wel een verplichte vooropleiding als u een Nemas Middle Management opleiding wilt gaan volgen. 

De opleiding is geschikt voor:

  • administratief medewerkers die een leidinggevende functie ambiëren;
  • medewerkers die leiding willen geven.

Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Hoe lang duurt de opleiding?
27 weken 1 avond per week, of 14 weken 1 dag per week.
U dient rekening te houden met zo’n 2 a’ 3 uur huiswerkuren per week.

1 dag per week: van 9.00 uur tot 16.00 uur.  (op woensdag, donderdag of vrijdag)
1 avond per week: van 19.00 uur tot 22.00 uur. (op maandagavond of dinsdagavond, afhankelijk van de gekozen locatie).

Prijs
U betaalt € 1.995,- vrijgesteld van BTW. Hierin zitten zowel de lesmaterialen en de examenkosten inbegrepen. Indien u een Nemas® her-examen dient af te leggen, dient u hiervoor zelf de kosten te betalen.

Cursusdata voor Ridderkerk
Woensdag 29 september 2021
19 januari 2022
18 mei 2022
Cursusdata voor Dordrecht
Donderdag 30 september 2021
20 januari 2022
19 mei 2022

Aanmelden?
Stuur een e-mail naar info@ocetc.nl met daarin uw bedrijfsgegevens, uw geslacht, uw initialen, achternaam,  geb.dd. en woonplaats. Of bel naar 085-0021500.