VCA Basis (Basisveiligheid) in één dag, kan gevolgd worden in Capelle aan den IJssel, Den Haag, Dordrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Stellendam, Spijkenisse, Zoetermeer en Zwijndrecht. Dit is een training voor operationele medewerkers. Onze cursisten leren tijdens deze cursus hoe ze het begrip “veiligheid” in de dagelijkse praktijk moeten toepassen en ronden dit op dezelfde dag af met een VCA Infra erkend digitaal examen.  De trainer gaat binnen deze cursus in op de theorie toegespitst op het bijbehorende examen. U ontvangt na uw inschrijving het boek thuis, zodat u zich thuis al kunt voorbereiden op het examen. Het is dan ook zeker aan te raden het boek door te nemen, alvorens u deelneemt aan de cursus en het examen. Dit vanwege het feit dat de examens behoorlijk aangescherpt zijn en het examen moeilijker is geworden. Onderaan de pagina kunt u de cursuslocatie en cursusdatum kiezen.

Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met het Basisveiligheid VCA diploma op zak kunt u aantonen dat u in staat bent veilig te werken. U erkent tevens dat u daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

Voor wie

De cursus B-VCA / VCU is bestemd voor operationele medewerkers in verschillende branches zoals de bouw, installatiebranche, de industrie, intercedenten van uitzendbureau’s. Kortom iedereen die zich bezig houdt met veilig werken op de werkplek.

Deze cursus wordt tevens door ons volledig verzorgt in de talen Engels, Duits, Portugees, Pools, Roemeens, Russisch en spaans. De kosten voor de VCA Basis voor anderstaligen zijn € 235,- vrijgesteld van BTW.

Resultaat

Het examen Basisveiligheid VCA bestaat uit 40 meerkeuzevragen, waarvoor u 1 uur de tijd krijgt om deze te beantwoorden. U dient minimaal 28 vragen goed te beantwoorden om te slagen.

Ter afronding van de cursus wordt het examen erkende VCA Infra Basis examen afgenomen. Bij goed gevolg wordt de Diploma en bijbehorende VCA-pas VCA-Basis uitgereikt. Beiden hebben een geldigheid van 10 jaar. Indien u het VCA diploma heeft behaald worden uw gegevens opgenomen in het Centrale Register voor VCA. Deze zijn dus altijd door uw werkgevers opvraagbaar.

De lesstof bevat de kern onderwerpen binnen het toetsingskader voor het examen, waaronder:

● Arbeidsomstandigheden en milieuwetgeving
● Ongevallen en het bevorderen van veilig werken
● Veiligheidsregels en werkvergunningen
● Risico en taakrisicoanalyse en het bedrijfsnoodplan
● Geluid, straling, asbest en elektriciteit
● Gevaarlijke stoffen & brandgevaar
● Besloten ruimten & werken met gereedschappen en machines
● Hijsen en werken op hoogte
● Ergonomie en Persoonlijke beschermingsmiddelen

Info

1 dag van 9.00 – 17.00 (inclusief examentijd welke aanvangt om 16.00 uur)

VCA BASIS / VCU BASIS

Aantal vragen: 40, 26 goede antwoorden om te slagen. U heeft 60 minuten de tijd om uw examen te maken.

Prijs 

€ 185,- per deelnemer, vrijgesteld van BTW.
Inclusief: klassikale les, examenkosten, lunch en cursusmaterialen. U kunt ons ook benaderen voor aantrekkelijke groepsprijzen.

€ 235,- per deelnemer, vrijgesteld van BTW voor Anderstalingen (Pools, Roemeens, Russisch, Engels, Portugees, Duits).

Onze locaties

Capelle aan den IJssel, Den Haag, Dordrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Stellendam, Spijkenisse, Zwijndrecht en Zoetermeer.
Voor groepen van minimaal 8 personen kunnen onze veiligheidscursussen ook bij u of bij ons op de locatie middels incompany training worden verzorgd

Ik wil graag informatie ontvangenIk wil me direct inschrijvenIk wil graag gebeld worden

Ik wil graag deelnemen op de Capelle aan den IJsselDen HaagDordrechtRidderkerkRotterdamStellendamSpijkenisseZoetermeerZwijndrecht

Kies de taal waarin u examen af wenst te leggen / Choose the language in which you wish to take the exam


De heer/Mr.Mevrouw/Madam

Ik heb recht op 14 dagen bedenktijd, mits de cursus binnen 14 dagen is/I am entitled to a 14 day reflection period, provided the course is not within 14 days.Ik kies ervoor om de 14 dagen bedenktijd te laten vallen/I choose to drop the 14 day cooling off period.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *