Erkend HBO-Diploma halen? 

Bent u 18 jaar of ouder en wenst u een deeltijd HBO opleiding te volgen? Dat kan bij ons op de locatie te Stellendam op het eiland Goeree-Overflakkee. U legt erkende Associatie-examens bij ons af op de locatie te Stellendam. Wanneer er niet voldoende deelnemers zijn voor een examen bij ons op de locatie, zal er een klassikaal examen worden ingepland op de dichtsbijzijnde examenlocatie van de Associatie. Het is aan te raden om minimaal deel te nemen aan een HBO-opleiding, wanneer u beschikt over HBO-werkervaring of minimaal een MBO-4 diploma bezit. Wenst u deel te nemen aan een Management opleiding is het aan te raden eerst een opleiding Midle Management te volgen of te beschikken over de benodigde werkervaring.

Afhankelijk van de gekozen HBO-opleiding, kunt u de opleiding op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag tijdens kantoor of avonduren volgen. Dit kan op ons onze locaties Stellendam, Spijkenisse en Zoetermeer.

Mocht u alvast meer informatie willen inwinnen omtrent één van de hieronder genoemde HBO Opleidingen, neemt u dan gerust contact op via ons e-mailadres: info@opleidingscentrumetc.nl. U kunt ook natuurlijk ook bellen onder kantoortijden van 8.00 uur tot 18.00 uur op ons Tel.nr. 085-0021500.