Al onze computervaardigheden kunnen middels openinschrijving gevolgd worden. Uiteraard kunnen de incompany cursussen voor maximaal 12 cursisten, zowel bij u, als bij ons op de locatie worden gegeven.
Het voordeel van een incompany cursus bij u op locatie is, dat uw cursisten niet naar een andere locatie hoeven te reizen en er dus geen extra kosten bijkomen.

Elke organisatie heeft wel een kantine of een vergaderruimte. Desgewenst kunnen wij deze ruimte omtoveren tot een computerlokaal. Door onze laptops en beamer aan te sluiten, is elke cursist in een handomdraai voorzien van een werkplek tijdens de computercursussen.

Openinschrijvingen

Uiteraard kunnen al onze computercursussen ook middels openinschrijvingen worden gevolgd. Indien u liever in uw eigen woonplaats wenst deel te nemen, kunnen wij u op de wachtlijst zetten. Dit houdt in dat wij bij meer dan 5 cursisten de cursus ook in uw woonplaats kunnen laten starten. Hiervoor plegen wij koude acquisitie naar ondernemers bij u in de regio.

Vragen

Heeft u vragen over een cursus. Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers zullen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Startdata

Onderaan iedere pagina met de omschrijving van een cursus of opleiding, vindt u tevens de startdata.
Daaronder ziet u tevens op iedere pagina de mogelijkheid om u direct in te schrijven middels een openinschrijving voor een klassikale cursus.

Certificaat

U ontvangt van ons een certificaat van deelname voor deze cursus. Mocht u na een incompany cursus een toets willen laten  afleggen, dan is dit mogelijk. In dat geval krijgen de cursisten een certificaat met daarop het behaalde toetscijfer.

Voor de eindtoets berekenen wij u € 50,- per persoon extra. Binnen een week na het maken van de toets ontvangt u het behaalde cijfer. Voor incompany cursussen kunnen wij de eindtoets afnemen tegen een bedrag van € 400,- per groep van maximaal 12 cursisten. U bespaart daarmee € 200