Ben jij vanuit het tweede spoortraject op zoek naar een nieuwe baan? Maar wil het vinden van jouw droombaan maar niet lukken? Dat kan te maken hebben met een aantal factoren: je zit in een tweedenspoortraject en wilt graag weer aan het werk, maar het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat jij je sollicitatiebrief hebt geschreven. Om het nog maar niet te hebben over het voeren van een sollicitatiegesprek. Je vind het lastig om anderen lastig te vallen met het schrijven van een cv en wil graag zelf het heft in handen houden. De tijd begint echter te dringen want je je wil er samen met je huidige werkgever alles aan doen om weer een nieuwe start te maken.

De functie die je eerder bekleed hebt, kan je helaas niet meer uitvoeren vanwege je gezondheidsklachten. Op zich is het dan al lastig om te ontdekken welke droombaan nu het beste bij je past. Daarom begint bij ons de cursus “Solliciteren kun je leren” met het doorlopen van een loopbaantraject, waarbij wordt gekeken naar het verleden en het heden. Waar haalde jij altijd het meest voldoening uit tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Met wat voor een soort mensen werkte je en wat zorgde ervoor dat jij je trots voelde tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Door een loopbaantraject te doorlopen ontdek je al snel dat je kansen nog helemaal niet zijn verkeken en dat een nieuwe toekomst je toelacht!

Lesvorm

Deze cursus wordt klassikaal gevolgd door maximaal 10 deelnemers.

Lesdagen

De cursusdagen worden eenmaal per week gevolgd. Zodat u zich een hele week voor kunt bereiden op het maken van het huiswerk en uitvoeren van de opdrachten, die u van de coach meekrijgt.

Wat leer je tijdens de vijfdaagse cursus solliciteren kun je leren?
 • Het schriftelijk in kaart brengen van je persoonlijke branding (het identificeren van wat je werkelijk wilt op het gebied van werk, wie bent u, wat wilt u en wat kunt u).
 • Het maken van een persoonlijk stappenplan met strategieën om de passie werkelijkheid te laten worden.
 • Het identificeren van wat je werkelijk wilt op het gebied van werk.
 • Hij wordt bewuster van interne strubbelingen, je motivaties en waarden.
 • Doelen stellen.
 • Het opstellen van je curriculum vitae
 • Het schrijven en opmaken van sollicitatiebrieven, zodat jouw brief opvalt in de stapel brieven/e-mails.
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken door middel van klassikale rollenspellen.
 • Het schrijven van je elevatorpitch.
 • Netwerken doe je zo! (1 dag).
Prijs

U betaalt voor deze 5 daagse training € 1.295,- per deelnemer inclusief lesmaterialen en vrijgesteld van B.T.W.

Kies hieronder uw startdatum en meldt u aan

  Ik wil graag informatie ontvangenIk wil me direct inschrijvenIk wil graag gebeld worden

  Capelle aan den IJsselDen HaagDordrechtRidderkerkRotterdamSpijkenisseStellendamZoetermeerZwijndrecht

  De heerMevrouw

  Ik heb recht op 14 dagen bedenktijd, mits de cursus binnen 14 dagen is.Ik kies ervoor om de 14 dagen bedenktijd te laten vallen.