Met de klassikale methodiek in het verzorgen van de lessen van Opleidingscentrum ETC , bent u ervan gegarandeerd dat onze docenten samen met u of uw cursisten streven naar het hoogst haalbare resultaat. Tijdens de lessen Juridisch Engels, zal er afwisselend aandacht worden geschonken aan uw verbetering in mondelinge-, schriftelijke- en Engelse grammaticavaardigheden. Ook zal er meer dan voldoende aandacht zijn voor het verhogen van de woordenschat en het verbeteren c.q. leren van vak terminologie.

De Academisch docent Juridisch Engels van Opleidingscentrum ETC, zal u tijdens zijn boeiende lessen niet teleurstellen. De docent van Opleidingscentrum ETC beschikt over meer dan voldoende kennis als het gaat om Europese wetgeving. Onze docent verricht tot op heden nog steeds werkzaamheden als Legal Advisor op hoog niveau, waarbij Engels de primaire taal is. U bent ervan gegarandeerd dat er een docent met kennis van zaken voor de klas staat. Vak inhoudelijk kan hij u als geen ander klassikaal de lesstof bijbrengen.

De cursus Juridisch Engels richt zich op het ontwikkelen van de kennis van de deelnemers in een juridische context, de woordenschat van de aspecten van het strafrecht, burgerlijk recht, met inbegrip van het contractenrecht en het EG-recht. Deze cursus biedt de mogelijkheid om uw Engelse woordenschat te verhogen en meer te weten te komen over het juridisch systeem en het EG-recht te leren. Het doel van deze taalcursus is het verhogen van uw juridisch Engels.

Voor wie

Deze cursus is bedoeld voor Juridisch Secretaresses, welke hun kennis op het gebied van Juridisch Engels willen verhogen. Voorafgaand aan de cursus ontvangt u een digitaal intakeformulier, hierop kunt u aangeven waar uw leerdoelen liggen.

Mondeling

Tijdens dit onderdeel zal er afwisselend worden gekeken naar juridische problemen en de verschillende aspecten van het juridische proces; onderhandelingen.
Inhoudelijke kennis

Hierbij zal gestreefd worden om uw kennis op het gebied van bijzondere wettelijke bepalingen met betrekking tot handelsrecht, contracten en het beschrijven van juridische begrippen, naar het gewenste niveau te verhogen.

Grammatica

Tijdens dit onderdeel wordt gekeken naar de herziening van een aantal van de belangrijkste grammaticale aspecten van de Engelse taal, beoefend binnen een juridische context.

Luistervaardigheid

Met behulp van audio en praktijkvoorbeelden, leert u uw luistervaardigheden nog beter te ontwikkelen.

Communicatievevaardigheden

Uw taalvaardigheden op het gebied van Juridisch Engels zal worden verhoogd door tijdens de lessen discussies in het Engels te houden. Hierbij kunt u denken aan voorbeelden van onderhandelingen en het bespreekbaar maken van mogelijke conflicten met de daarbij eventueel voorkomende moeilijke situaties.

Resultaat

Buiten de eerder genoemde onderdelen zal er ook gesproken worden over de zakelijke gastvrijheid, het reizen, het uitnodigen, het adviseren en meer geavanceerde situaties, waarbij tact en een zorgvuldige presentatie een belangrijke rol kunnen spelen.
Ook zal er tijdens de lessen aandacht zijn voor onderwerpen als het onderhandelen, zodat de juridisch secretaresse een beter beeld krijgt van de do’s and don’ts binnen het commerciële proces.

Lessen

Deze cursus vindt plaats in tien dinsdagavonden / donderdagavonden van 19.00 uur tot 22.15 uur
Leslocaties van deze cursus zijn Rotterdam en Den Haag. De cursus start bij 6 of meer cursisten.

Prijs

De kosten van deze cursus bedragen € 995,- per cursist ( 10 lesavonden)

Incompany betaalt u € 625,- per dagdeel voor een groep van maximaal 12 cursisten, exclusief cursusmaterialen .
Voor het cursusmateriaal Juridisch Engels, berekenen wij u een bedrag van € 49,95 per cursist extra

Certificaat

U ontvangt van ons een certificaat van deelname voor deze cursus. Mocht u een toets willen afleggen, dan is dit ook mogelijk. In dat geval ontvangt u van ons een certificaat met daarop het behaalde cijfer van de toets. Voor de eindtoets berekenen wij u € 50,- per persoon.

Lestijden

19.00 uur tot 22.15 uur (inclusief 15 minuten koffiepauze).