Er kan altijd en overal iets gebeuren. We hebben de gebeurtenissen van de dag nou eenmaal niet in eigen hand. Goed getrainde hulpverleners kunnen tijdens een calamiteit op de werkplek of daarbuiten het verschil maken. Ook vinden onze cursisten het prettig te kunnen handelen op het moment dat een naaste een hartaanval of hartstilstand zouden krijgen. Soms kun je daardoor zelf door adequaat handelen een leven redden. Een reanimatiecursus Levens reddend handelen is dan ook geen verplichting, maar iets wat uit uzelf moet komen. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om klassikale cursus Levens reddend handelen “Reanimeren kun je leren” een onderdeel van de BHV cursus. Deze cursus kan zowel overdag als in de avonduren bij ons gevolgd worden.

Opbouw van de cursus
Tijdens deze cursus krijgt u één dagdeel levens reddend handelen.

Subsidie
Middels diverse Ontwikkelings fondsen kunt u voor medewerkers subsidie aanvragen voor deze training. 

Levensreddend handelen
Een ieder die levensreddend kan handelen, kan levens redden. Tijdens dit onderdeel komen de volgende onderdelen aan de orde:

* Bewustzijns-, bloedsomloop- en ademhalingsstoornissen
* Gebruik van de AED en beademing
* Bloedingen
* Brandwonden
* Oogletsel
* Botbreuken

Tevens ontvangt u bij deze cursus een e-learningmodule die u voorafgaand aan de cursus in maximaal 2,5 uur kunt doorlopen op het door u gewenste tijstip. In de E-learning leert u alles over het handelen bij ongelukken of het bijstaan van slachtoffers.

Tevens ontvangt u bij deze cursus een gratis kiss of life voor aan uw sleutelhanger. Uiteraard hoopt een ieder die deelneemt aan deze cursus dat hij/zij deze nooit hoeft te gebruiken, maar mocht u moeten handelen dan heeft u deze alvasts paraat.

Kosten van deze cursus € 75,- exclusief 21% BTW.