Om de doelen van uw organisatie te kunnen realiseren heeft u uw medewerkers nodig. Zij zijn het die een gerichte bijdrage moeten leveren. Hoe krijgt u dat zo voor elkaar dat de verantwoordelijkheid zo laag mogelijk in de organisatie ligt? Dat vraagt om een andere stijl van leidinggeven. Namelijk een stijl die gericht is op “vertrouwen en outputsturing”.

Op het moment dat u op basis van resultaatgericht sturen leiding geeft aan uw medewerkers wordt het ook makkelijker om flexibilisering in uw organisatie handen en voeten te geven. Juist in deze tijd is flexibilisering een belangrijk punt. Deze training helpt u om gericht invulling te geven aan de flexibilisering in uw organisatie, afdeling of team.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor leidinggevenden en leden van het MT

Inhoud
De training bestaat uit drie dagen training van 09.30 uur tot 16.00 uur. Tussen de tweede dag en de laatste dag zit een tijdsbestek van drie weken.

• Samen met de afdeling of het team tot een visie komen die borg staat voor succes.
• Deze visie vertalen in een bedrijfsplan dat kan rekenen op de steun van alle betrokkenen.
• Het resultaatgericht sturen concreet vorm en inhoud geven en leidinggeven aan het veranderproces.
• Communicatie gericht op output sturing
• Als leidinggevende met output sturing de resultaten van uw medewerkers verveelvoudigen.

Het resultaat is dat iedereen weet waar hij aan toe is en gericht en zelfstandig kan bijdragen aan de organisatie doelstellingen. De uitvoering van de training bestaat grotendeels uit “doen” naast de benodigde theoretische kennis die noodzakelijk is om te behandelen voor de betreffende deelonderwerpen.

Om de drie weken één cursusdag

Na afloop van iedere bijeenkomst krijgt de deelnemer een huiswerkopdracht mee. Deze huiswerkopdrachten zijn steeds de basis voor de volgende bijeenkomst en zijn een belangrijk onderdeel van deze training. De huiswerkopdrachten helpen namelijk mede mee het resultaat te behalen. De training is gericht op leidinggevenden die praktijkgericht aan de slag willen met het sturen op basis van “output & vertrouwen” en/of te maken hebben c.q. Krijgen met een bepaalde vorm van flexibilisering van de arbeidsorganisatie.

Certificaat

U ontvangt van ons een certificaat van deelname voor deze cursus. Mocht u een toets willen afleggen, dan is dit ook mogelijk. In dat geval ontvangt u van ons een certificaat met daarop het behaalde cijfer van de toets. Voor de eindtoets berekenen wij u € 50,- per persoon. Lestijden09.30 uur tot 21.00 uur. Inclusief lunch en tijdens de avonduren wordt er een Indonesische rijsttafel geserveerd.

Cursusdata

De lesdagen bestaan uit 3 dagdelen per dag.
19 december 2016, 9 en 30 januari, 6, 27 februari en 27 maart 2017.
15 mei, 12 juni en 3 juli, 18 september, 9 en oktober 2017.
23 oktober, 13 november, 4 december 2017, 8 en 29 januari 2018.

Prijs

€ 2.975,- per persoon, zes dagdelen. Cursusgeld is inclusief cursusmateriaal, lunch & catering. Incompany kostenVoor een incompany cursus betaalt u € 1.875,- per dag, welke bestaat uit 3 dagdelen, voor een groep van maximaal 12 cursisten.

Indien onze klanten gebruik wensen te maken van onze leslocaties voor een incompany cursus, dan berekenen wij u de zaalhuur door en rekenen wij u € 12,50 per dag, per cursist extra. Deze extra kosten zijn voor de lunch en catering gedurende de cursusdag(en). De lunch en catering zijn exclusief 6% B.T.W. Wenst u de incompany cursus bij u op de locatie uit te laten voeren, dan berekenen wij u € 0,19 cent de kilometer aan reiskosten.

leslocaties

Deze cursus kan worden gevolgd in Den Haag, Stellendam (t.o. Hellevoetsluis) en in Goes.