De nieuwe manier om te kijken naar uzelf en naar de ander. Er is niemand op deze wereld gelijk aan de ander en toch hebben we allemaal oren, ogen, een mond en een neus. Zo zijn we van de binnenkant ook allemaal verschillend van elkaar. We hebben allemaal andere botten, andere organen en een andere hersenwerking. Het ene lichaam of orgaan werkt fantastisch terwijl het andere slecht werkt. Er is niet een persoon op deze wereld, die een gelijke schedel heeft.

Al dat geen dat zich voornamelijk binnen in ons hoofd afspeelt, heeft alles te maken met onze manier van denken. In ons hoofd bevinden zich namelijk de neurotransmitters, zoals dendryten en de sinapsen, die bepalen hoe wij denken.

Zo streven wij bijvoorbeeld allemaal naar een symmetrisch uiterlijk, want uiteindelijk worden deze beelden ons dagelijks voorgeschoteld, middels covers van de modebladen. De modellen die ons toelachen op covers van modebladen zien er symmetrisch uit, maar dat zijn ze natuurlijk niet. Ze worden bewerkt met photoshop, zodat ze symmetrisch lijken.

Onze uitstraling is zeer bepalend in ons leven. Waarom krijgt een filmster bijvoorbeeld altijd een zelfde soort rol? Omdat hij hiervoor gekozen wordt door een casting bureau. De rol die hij speelt past dus perfect bij zijn uitstraling.

Wist u bijvoorbeeld dat open ronde wenkbrauwen bij een vrouw duiden op drama Queen gedrag? En dat u aan vlassig haar bij een vrouw kunt zien dat zij gevoelig en zeer emotioneel is? Ons lichaam vertelt dus eigenlijk meer aan de mens om ons heen dan wij denken.

Wilt u meer weten over Body Logics? Kom dan in het voorjaar 2017 naar één van de door ons verzorgde seminars.

Trainer

Deze training wordt binnen onze organisatie verzorgt door Mr. NLP Emile Ratelband

Prijs

Prijs op aanvraag

Wenst u een incompany sessie voor al uw medewerkers te organiseren. Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op. Tel.nr. 085-0021500 of stuur een e-mail naar info@opleidingscentrumetc.nl.

Certificaat

U ontvangt van een certificaat van deelname voor deze cursus.