Afdwalen met uw gedachten, denkend aan uw dromen, plannen en ideeën….U herkent het vast wel. Iedereen heeft wel eens zulke momenten , ook ik. Maar als u er dieper over nadenkt, weet u eigenlijk ook wel (bijna) zeker, dat het niet bij dromen hoeft te blijven. Het door u gedroomde leventje kunt u echt bereiken.
Maar wat houdt u tegen? Waarom zet u die stap naar verandering niet? Is het faalangst? Vreest u de reactie van uw omgeving, bent u bang dat u voor gek verklaard zult worden wanneer u anderen over uw dromen verteld?

Besef wel, dat als u uw dromen niet uitspreekt, niemand weet wat uw wensen zijn. Uw omgeving, familie, vrienden en kennissen kunnen zich dan niet samen met u inzetten om uw droom waar te maken en netwerken blijft onmogelijk! Maar misschien bent u enigszins bang om succesvol te worden? Of bent u (nog) niet overtuigd dat u het kunt…

U speelt de hoofdrol in uw droom
Als uw droom sterk genoeg is, weet u diep in uw hart dat u een manier zult vinden om alle doom scenario’s te overwinnen en uw droom waar te maken, op weg naar uw succes!

Durft u het aan om uzelf in de spiegel aan te kijken en te ervaren hoe vaak per dag u zich zelf tegenspreekt? Bent u er klaar voor om anders met uzelf en anderen te communiceren? Om negatieve dingen los te laten en leren dankbaar te zijn voor datgene wat u dagelijks overkomt?
Ga die uitdaging aan om uzelf eens goed toe te spreken! Tijdens deze training zult u inzicht krijgen in het feit hoe vaak wij ons zelf dagelijks tegenspreken en hoe vaak per dag we geneigd zijn te denken in het onmogelijke in plaats van mogelijkheden.

Wat leer je tijdens deze cursusdag?

Tijdens deze training leert u bewust te worden van deze gewoonte en om positiever te denken. Als u ontdekt wat uw “valkuilen” zijn, heeft u de aandachtspunten gevonden waaraan u wilt gaan werken. .

Al direct tijdens de eerste cursusdag zult u ervaren, dat u meer kunt bereiken door uzelf minder te beperken en dat zult u bemerken aan de feedback van uw mede cursisten. Samen leren we durven bouwen op uzelf en uw eigen ongekende vermogen. Verbreed uw horizon. We helpen u er graag bij!

Voor wie?

Deze cursus kan gegeven worden aan zowel volwassenen en jongeren. Jongeren kunnen wat ons betreft niet vroeg genoeg leren gebruik te maken van de wet van de aantrekkingskracht. Een ideale cursus om voor doelgroepen te verzorgen, denk hierbij ook eens aan jongeren die doelloos rond hangen op straat. Door jongeren op deze manier hun dromen verder te leren uit te diepen, kunnen zij beginnen aan een nieuwe reis namelijk het waar maken van hun dromen. Zij komen in aanraking met hun passie! Iedereen kan zijn passie inzetten om zijn / haar dromen waar te maken.

Cursusdata

Deze cursus kan gevolgd worden op woensdagen en zaterdagen. De tweede dag wordt voor twee weken later klassikaal ingepland, zodat u het effect van deze denkwijze in de praktijk kunt beoefenen en later bespreekbaar kunt maken.

Zaterdag 18 februari 2017
Woensdag 23 februari 2017
Woensdag 17 april 2017
Zaterdag 20 april 2017
Woensdag 14 juni 2017
Zaterdag 17 juni 2017
Woensdag 23 augustus 2017
Zaterdag 26 augustus 2017
Woensdag 18 oktober 2017
Zaterdag 21 oktober 2017
Woensdag 20 december 2017

Prijs

€ 495,- per cursist, tweedaagse cursus.
Incompany € 1.275,- per dag, per groep van maximaal 20 cursisten.
€ 1.275,- x 2 – € 2.550,- euro per groep : 20 cursisten = € 127,50 per cursist.

Wenst u een incompany sessie voor al uw medewerkers te organiseren. Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op. Tel.nr. 085-0021500 of stuur een e-mail naar info@opleidingscentrumetc.nl.

Certificaat

U ontvangt van een certificaat van deelname voor deze cursus.

Lestijden

10.00 uur tot 17.00 uur