Heb jij het idee dat je iedere dag weer tijd tekort komt? En is het overwerken voor jou de normaalste zaak van de wereld? Heb je daardoor het gevoel je werk niet langer op de door jou gewenste wijze te combineren met je sociaal leven? Dan is onze cursus Timemanagement met behulp van Microsoft Outlook echt iets voor jou!

Je leert tijdens deze cursus gebruik te maken van een timesheet, waardoor je jouw werkwijze goed in kaart kunt brengen. Je krijgt hierdoor inzicht in je valkuilen en de werkzaamheden die je wellicht op een veel effectievere wijze had kunnen inplannen.

Gedurende onze interactieve training Timemanagement wordt je als snel duidelijk, waarom jij toch altijd tijd tekort komt. Gaandeweg de training word jij je bewust van jouw werkwijze en hoe je deze werkwijze kunt veranderen. Waardoor je niet langer het gevoel hebt dat je met regelmaat werk voor je uitschuift, zodat je alsnog een inhaalslag moet maken om je deadline te kunnen halen. In deze cursus leert u hoe u efficiënt en effectief om kunt gaan met uw kostbare tijd.

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor alle medewerkers die te maken hebben met hoge werkdruk, tijdgebrek, stapels informatie, interrupties en e- mail. Het heel graag anders zouden willen zien, maar niet weten hoe dit ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Inhoud

De kernelementen: Timemanagement, tijdrovers, indelen van werk naar belangrijkheid en urgentie, plannen en overzicht en de mogelijkheden met MS Outlook u biedt houden zijn leidend bij de inhoud van de training.

Werkvorm

Tijdens de cursus wordt theoretische kennisoverdracht afgewisseld met veel praktische oefeningen en rollenspel. U kunt vragen stellen en ervaringen uit de dagelijkse praktijk uitwisselen.

Inhoud

De kracht van een positieve instelling
Doel van de training
Werken met doelstellingen
S.M.A.R.T. methodiek
Werk gewoontes
Uitstel gedrag
Assertief zijn
Effectieve werkorganisatie
Plannen en organiseren
Prioriteiten stellen
Wat is urgent, wat is belangrijk
Delegeren
Projectmatig werken
Werksystemen
Tijdverspillers en – rovers
Beheersstrategieën
MS Outlook
Afsluiting
Vaststellen van de persoonlijke leerdoelen
Evaluatie van de training

Prijs

De prijs per cursist bedraag € 775,- voor deze tweedaagse cursus. De prijs is inclusief lesmaterialen en tweemaal lunch.
Incompany
Incompany kan de cursus gegeven worden voor maximaal 8 cursisten. De prijs voor een incompany training bedraag € 1.295,- per dag, per groep.
Voor de cursusmaterialen berekenen wij u tijdens een incompany training € 19,95 per deelnemer.
Indien u ervoor kies om de cursus bij ons op de locatie te laten verzorgen voor een groep deelnemers, rekenen wij u per cursist € 24,95 per twee dagen extra voor de lunch, warme en koude dranken.

Startdata

7 en 8 mei 2018 – locatie Stellendam
14 en 15 mei 2018 – locaties Zoetermeer en Spijkenisse
2 en 3 juli 2018 – locatie Stellendam
10 en 11 september 2018 – locaties Zoetermeer en Spijkenisse
17 en 18 september 2018 – locatie Stellendam
5 en 6 november 2018 – locatie Stellendam
12 en 13 november 2018 – locaties Zoetermeer en Spijkenisse