Door gedachten, gevoelens en beelden die u zichzelf inbeeldt onder controle te houden, wordt u een gelukkiger mens. En niet alleen u maar uw hele omgeving heeft hier profijt van! U herkent het misschien wel dat u sommige personen op uw werk of in uw privéleven ziet waarbij het lijkt alsof ze kunnen toveren met taal & lichaamshouding. Zodra deze personen beginnen te praten met collega’s, vrienden of zakenrelaties weten zij de juiste snaar te raken en lijken zij het met iedereen goed te kunnen vinden.

Achter dit succesvolle taalgebruik & de juiste lichaamshouding schuilt een bepaalde structuur. Het sturen van uw eigen emoties is een belangrijk onderdeel van een fijner leven. Gedachten zijn krachten! Door uw gedachten te veranderen creëert u meer ontspanning, meer positieve gevoelens en meer zelfvertrouwen.

Goede gevoelens zijn aanstekelijk. Nadat u geleerd heeft om uzelf van binnen goed te voelen, heeft dit tijdens het communiceren direct effect op anderen. Uw omgeving bemerkt dit direct. Waardoor u zult merken dat uw relaties makkelijker toegankelijk zijn. Dit komt natuurlijk van pas in uw communicatie met uw vrienden, uw familieleden, uw zakenrelaties, uw partner en uw collega’s.

U leert het geheim van onbewuste communicatie. Hoe kan het dat u met sommige mensen een klik heeft en met anderen juist helemaal niet? Hoe kunt u deze klik zelf creëren zodat u met de mensen die belangrijk voor u zijn in het dagelijkse leven een betere band kunt creëren. Welkom in de wereld van NLP!

Prijs

De kosten van deze cursus bedragen € 575,- per cursist ( 2 dagen) inclusief lesmaterialen en lunch.
Incompany betaalt u € 1.275,- per dag, voor een groep van maximaal 12 cursisten, exclusief cursusmaterialen .

Certificaat

U ontvangt van ons een certificaat van deelname voor deze cursus.

Lestijden

9.30 uur tot 16.00 uur (inclusief 15 minuten koffiepauze)

Cursusdata locatie Stellendam en Zoetermeer