Bij opleidingscentrum ETC heeft u iedere week de mogelijkheid om deel te nemen aan het inloopexamen.
Dit kan iedere maandagmiddag om 16.00 uur. Iedere donderdagavond op de leslocatie in Ridderkerk en elke zondag op de leslocatie in Waalwijk. U heeft dus diverse mogelijkheden om op het door u gewenste moment een VCA Basis, VOL VCA of VIL VCU examen in alle beschikbare talen af te leggen.

De kosten van het inloopexamen zijn afhankelijk door het feit of u een VCA Basis, VOL VCA of VIL VCU examen wenst af te leggen.

VCA in een andere taal of VIL VCU examen afleggen
Wanneer u tijdens de inloopexamens een VCA Basis in een andere taal wenst af te leggen, dient u dit minimaal 3 dagen van te voren aan te geven. Ook kunt u tijdens de inloopexamens een VIL VCU examen afleggen, echter dient u zich hiervoor uiterlijk 1 dag van te voren voor 15.00 uur in te schrijven.

Het examen start iedere maandag om 16.00 uur. Op donderdagavond kunt u iedere week examen afleggen om 19.00 uur op onze leslocatie in Ridderkerk en op de leslocatie in Waalwijk iedere zondag om 16.30 uur.

Zorg dat u op tijd aanwezig bent en uw geldige ID niet vergeet mee te nemen. Dit voorkomt dat u niet deel kunt nemen aan het examen.
U dient een kwartier van tevoren aanwezig te zijn op de gekozen examenlocatie.

Aanmelden
Klik op deze link om u direct aan te melden